Download lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir Mp3

Syahiba Saufa - Loro Pikir

Share to FacebookShare to Twitter

Listen: 51.296

Duration: 05:56

MP3 size: 4.33 MB

Date: 12 March 2020

Download Lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir MP3, Video MP4 & 3GP bisa kamu download dengan mudah. Download Lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir MP3 dapat kamu temukan dengan cara klik tombol "Download" di bawah secara GRATIS, CEPAT dan MUDAH, untuk link download lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir terdapat pada halaman selanjutnya.

Title :Syahiba Saufa - Loro Pikir
Artist :Syahiba Saufa
Duration :05:56
View :51.296
Source :YouTube
Type of file :Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Mp3

Download Lagu Mp3 Gratis, Mudah dan Cepat Notif



Lirik: Syahiba Saufa - Loro Pikir

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Dino dino riko suguhi warah
Dino dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan jero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir, dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio magih ninggal roso nong jero dodo

Download Lagu Gratis Syahiba Saufa - Loro Pikir di Download Lagu Mp3 Terbaik 2023, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir.

Tags:

Syahiba Saufa - Loro Pikir, Syahiba Saufa - Loro Pikir mp3, lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir, download Syahiba Saufa - Loro Pikir, Syahiba Saufa - Loro Pikir mp3 download, download lagu Syahiba Saufa - Loro Pikir mp3

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home